Mobiele bewerkingen

Mobiel kotteren komt zowel  voor bij reparatie als bij nieuwbouw. Bij reparatie is het tevens mogelijk om de versleten gaten machinaal in te lassen zodat de orginele maat bereikt kan worden.

Indien dit niet wenselijk is kan er ook voor worden gekozen om  er overmaatse bussen te monteren. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Mobiel kotteren omvat meerdere bewerkingen. Het kan gaan om in lijn boren van enkele gaten, blind gat bewerkingen of een combinatie hiervan.

Enkele voorbeelden waar mobiel kotteren  wordt toegepast zijn o.a.: bakken/snel wisselaars van grondverzetmachines, cilinderstangogen, giekdelen, flensvlakken, bevestigingsoren, drukstukken enz. Door de bewerkingen op de door u aangewezen locatie uit te voeren kan dit al snel kosten besparend zijn.

 Door gebruik te maken van een modulair op te bouwen frees eenheid , kunnen wij een groot aantal freesbewerkingen voor u op locatie realiseren.

Enkele voorbeelden van frezen zijn : vlakken van fundatie,s , frezen van sponningen of het op maat frezen van aanslag/oplegvlakken.

 

Wanneer een gat zijn passing is verloren is het mogelijk deze naar orginele maat voering terug te brengen.

Wanneer de oorspronkelijke positie en uitlijning v/d gaten zijn bepaald, wordt de kottermachine geplaatst.

De zelfde machine maakt ook het inlassen mogelijk. Omsteltijden worden hierdoor dus tot een minimum beperkt.

Het boren van gaten van grote diameters en grote diepte behoord ook tot de mogelijkheden. Hiervoor maken wij gebruik van Showa super boren, dit om zo`n kort mogelijke bewerkingstijd te creëren. Ook draadtappen is een mogelijkheid.